Silverlining.nu > Styled Shoot  > Earth, Love & Nature

Earth, Love & Nature

Toen Mariska van Definitely Yes Weddings & Events mij benaderde of ik mee wilde werken aan deze toffe shoot moest ik even gaan puzzelen met de planning: mijn vakantie stond voor de deur, een paar deadlines en een langere levertijd van de drukker vanwege Corona zetten het even op scherp! Maar wat ben ik blij dat ik er aan mee heb gewerkt! Alles klopt gewoon, het was weer een samenwerking met geweldige leveranciers, waarbij iedereen vanuit zijn hart werkt en dát zie je!

Het thema van deze shoot? Earth, love & nature.

Probeer los te laten en te genieten van deze mooie maar veel te korte dag. Het allerbelangrijkste: Blijf bij jezelf en zoek iemand die daarbij aansluit om jou een betere versie van jezelf te laten zijn!

Het concept voor de shoot was gebaseerd op aardse tinten, a little moody en de natuur.

Bij een styled shoot wordt eigenlijk een gehele bruiloft gefotografeerd net als in real life, dus de momenten zijn ook echt. Hoe het haar en de make-up worden aangebracht, het aankleden van de bruid. Maar ook de details komen aan bod van elke leverancier die eraan mee werkt! Zo kunnen jullie wegdromen over hoe jullie dag eruit kan zien!

 

STATIONERY

Uitnodiging
RSVP
Menukaart
Naamkaartjes

 

L E V E R A N C I E R S

Organisatie & concept – Definitely Yes Wedding & Eventplanning
Fotograaf – Tim Wouters Photography
Locatie – Landgoed Huize Bergen
Videograaf – Sabka Wedding Films
Trouwjurk – BLOOM Bridal Atelier
Trouwpak – Black Tie
Trouwringen – Rings of Love
Styling – The Bridal Blush
Taart & Sweets – Bakverhalen
Make-up en haar – Lavinia Bridal Studio
Stationary – Silver Lining
Met speciale dank aan de modellen Thoori en Danish