Silverlining.nu > Styled Shoot  > Styled Shoot

Styled Shoot

Silver Lining wordt vaak gevraagd mee te werken aan een Styled Shoot, dit is een fictieve bruiloft met alles erop en eraan… in sommige gevallen zelfs met gasten en al! Het is bedoeld om aanstaande bruidsparen en beetje te laten proeven hoe hun dag eruit kan zien. Het eindresultaat moet het gevoel geven aan lovebirds dat dit wel eens hun bruiloft had kunnen zijn. Deze inspiratie slaan ze op of ze boeken jou als leverancier omdat je te gek werk hebt neer gezet. Iedere leverancier werkt er kosteloos aan mee op basis van TFP basis (Time for Print). Iedereen levert dus zijn eigen dienst of product in ruil voor professionele foto’s en vaak ook nog een toffe videoclip.

Willen jij en je man niet meewerken als model en zo nóg een keer met elkaar trouwen?

Toen ik het moodboard zag met al die gave droogbloemen wilde ik graag meewerken omdat ik deze stijl nog niet in mijn portfolio had maar de stationery werd al verzorgd door LAB 1823, dus ik viste achter het net… Toen zei Maurice van Unique Weddings: “willen jij en je man niet meewerken als model?” Ik dacht even dat het een grapje was haha ík wilde wel! Maar om mijn man, die niet zo graag in de spotlight staat zo ver te krijgen… Tot mijn verbazing was hij wel te porren om nóg een keer met mij in het huwelijksbootje te stappen! We maakte er een heerlijk uitje van door de nacht ervoor al op locatie te slapen! Het was echt zó leuk om eraan mee te werken! Ik was verliefd op mijn haar, gedaan door Chantelle Alyssa Hair & Make-up, de bloemen van Korlaar Bloemisten, de taart van Cheffi’s Pastries. We werden live bezongen door The Weddingsingers en ook al was het fictief, ik werd er enorm door geraakt! Kortom een geweldige dag én ervaring! En het resultaat mag er, vind ik, ook zijn!

Styled Shoot |
Filmed & Edited by: Naomi Diaz Photography & Film

Stylingconcept, styling & organisatie: Droomevent
Organisatie & styling: Unique Weddings Maurice Snel
Locatie: Fletcher Hotel-Restaurant De Klepperman
Fotografie: Karin Bunschoten Fotografie
Videografie: Naomi Diaz Photography & Film
Stationery: LAB 1823
Trouwjurk: Yalisa’s bruidsmode
Trouwpak: DAREcustomsuits
Bloemwerk: KORLAAR BLOEMISTEN
MUA: Chantelle Alyssa Hair & Make-up
Servies: Servé Verhuurservice
Taart: Cheffi’s Pastries
Muziek: The Weddingsingers

.

Tags: