Silverlining.nu > Real Wedding  > Christmas wedding

Christmas wedding

Het begin…

Het huwelijksaanzoek
Een jaar na de eerste ontmoeting heb ik haar thuis, terwijl we een film keken, ten huwelijk gevraagd.

 

De trouwjurk en trouwpak
De trouwjurk is speciaal voor Berit ontworpen en op maat gemaakt. Een prachtige jurk in de kleur dusty rose, gecombineerd met een wit vest. De Muah wist tot in perfectie een natuurlijke look te creëren. En ook haar kapsel was prachtig. Kai koos voor een donkergroen pak met een wit overhemd. De kleur en uitstraling perfect afgestemd op het bruiloftsthema.

Een winterbruiloft organiseren? Laat je inspireren door de persoonlijke en intieme bruiloft van Berit en Kai!

Winterbruiloft organiseren

Wat vond je van het plannen van een bruiloft?
De bruiloft voorbereiden was heel eenvoudig. Zorgvuldig hebben we samen met onze wedding planner een team van wedding professionals geselecteerd. Al snel kwamen we tot een stijl die goed paste bij onze wensen voor onze winter wedding.

De styling
We wilden een bruiloft in de winter en droomden van een sprookjesachtige wereld van sneeuw en winterse kou. Helaas regent het vaker in Nederland dan dat er sneeuw ligt. Gelukkig was het wel droog, maar jammer genoeg geen sneeuw. De styling had als basis naaldbomen, gedroogde bloemen en katoen.

De bruiloft
Wij hebben alles op een locatie gehouden. We zochten een ruime trouwlocatie waarbij we gebruik konden maken van verschillende zalen voor de ceremonie het diner en feest. Voor de huwelijksvoltrekking hebben wij gebruik gemaakt van een zelfstandig trouwambtenaar. Tijdens de ceremonie hebben we onze geloften naar elkaar uitgesproken. Dit was erg ontroerend, we hebben een traantje weggepinkt. En ook de bruiloftsgasten vonden het een mooi en emotioneel moment.

Happily ever after

De trouwtaart
De zoektocht naar een heerlijke, maar moderne niet te pompeuze bruidstaart was iets moeilijker. Uiteindelijk hebben we een zeer smakelijk exemplaar van cake met snicker smaak gevonden. Na de ceremonie hebben we de taart aangesneden en heeft Kai de fles champagne met een sabel ontkurkt. Dit was super cool!

Het diner
Wat volgde was een overheerlijk diner aan een tafel die prachtig gestyled was. De tafelsetting was door de naamkaartjes duidelijk. De uitnodigingen, naamkaarten, menukaarten en de boekjes voor onze geloften zijn special voor ons zijn ontworpen en gemaakt.

Wat vonden jullie van de bruiloft?
Dankzij de goede planning hebben we een geweldige dag gehad met onze familie en goede vrienden. We waren met werkelijk alles tevreden!

LEVERANCIERS

Trouwfotografie: CARJ studio 
Weddingplanner/Styling: Ribbon & Lace Weddings
MUAH: JouWMoment
Bruidsjurk: Bruidscouture Isheline
Vestje bruid: Knitted People
Kostuum: Pakkend
Accessoires : Carma bruids- en galasieraden
Trouwambtenaar: True Love Wedding
Ringen: Rings of Love Trouwringen
Bloemen/decoratie: Anastasia Roots 
Bruidstaart: KOLVA Cake Design Studio
Bedankjes: Thankz Flower Gifts 
Stationery: Silver Linging
Bruid: Berit van de Wouw
Bruidegom: Kai Kolder

STATIONERY

Uitnodiging

Menukaart

Vowsboekje Hers

Vowsboekje His