Silverlining.nu > Design  > Styled Shoot | Intieme shoot met country thema

Styled Shoot | Intieme shoot met country thema

Ik ben zelf niet heel vaak aanwezig bij een styled shoot omdat dat eigenlijk geen meerwaarde heeft, ik zou alleen maar in de weg staan en mijn werk eindigt al voor de shoot begint. Meestal lever ik dus mijn stationery aan bij de stylist die er dan voor zorgt dat alles op de juiste plek terecht komt! Maar dit is een van de weinige keren dat ik er écht spijt van had dat ik er niet was! Deze shoot was zó grootst opgezet en zo uitgebreid! Niet alleen hadden we een bruidspaar, maar ook een complete set ouders, gasten, live muziek en niet te vergeten de dieren! Ik noem paarden, wilde zwijntjes een bulldog en alpaca’s!!! Alpaca’s mensen… ik ben daar echt fan van! De sfeer was ook zo ontspannen die dag en alles was helemaal verzorgd door Unique Weddings.

Ik had mijn design afgestemd met de stylisten van Droom Weddings en zelfs met Agnes van Cakequeen zodat alles zo mooi mogelijk bij elkaar paste! En dat deed het, de skull kwam terug in de styling en de taart was beschilderd met de zonnebloemen van mijn uitnodigingen, zo paste alles naadloos bij elkaar.

heel veel vrolijke zonnebloemen en marshmallows roosteren bij kampvuur.

De sfeer was zo gemoedelijk dat er nog even marshmello’s geroosterd werden bij het kampvuur onder begeleiding van het prachtige gezang en gitaarspel van Cleo Vlogman en Melanie Weijenborg (2FINE). Had ik al verteld dat hun  nummer speciaal voor deze gelegenheid geschreven was… Nu snap je waarom ik baalde dat ik hier niet bij was!!!

Trouwleveranciers

Planning en organisatie: Unique Weddings
Locatie: Foyer Riant
Fotograaf: Your Moments
Videograaf: Jippey Media
Taart: Cakequeen
Bloemen: De Bruidsbloemist
Babs: Babs Benny
Visagist: Marion de Waard bridal haar en make-up
Ringen:Rings of love
Muziek componist: Fanuel Coenraad /Lapanouse Music
Muziek: zang Cleo Vlogman  (2FINE), gitaar: Melanie Weijenborg (2FINE)
Styling: Droom Weddings
Kleding: Valkengoed Wedding fashion
Stationery: Silver lining
Lichtletters: De vriendelijke DJ’s
Sieraden: DRKS
Bedankjes: Thankz trouwbedankjes

 

Wil jij ook deze stationery?

Save the Date
Uitnodiging
Menukaart
Envelop
Inliner