Silverlining.nu > Real Wedding  > Real Wedding | Trouwen in een prachtig park in Enschede

Real Wedding | Trouwen in een prachtig park in Enschede

Na 10 jaar had ik het wel opgegeven dat mijn vriend wilde trouwen … en TOEN werd ik opeen “ontvoerd” naar Wenen. Hij had alles zo zorgvoldig gepland dat ik niets doorhad totdat hij airport Rotterdam invoerde in de navigatie… In eerste instantie ging ik heel paniekerig op zoek naar mijn id-kaart maar deze had hij natuurlijk al de avond vantevoren uit mijn tas gevist om er zeker van te zijn dat ik hem mee had! Ik heb al meerdere malen in onze relatie gedacht dat het “the MOment” zou zijn en telkens weer was het een illusie dus deze keer ging ik er blanco in, geen verwachtingen! Maar ik kan je zeggen dat het heeeeeel vreemd is om in de ochtend geen idee te hebben en in de avond aan een cocktail te zitten in hartje Wenen! De tweede dag mocht ik dan ook bepalen wat we gingen doen maar mijn vriend wist zeker wat ik ging zeggen omdat ik al 100.00x had gezegd dat ik een keer naar de antieke kermis in Prater wilde gaan! en zo vertrokken we daar ook naartoe. Hij gaf wel aan dat we nog iets voor het eten moesten verzinnen maar met Tripadvisor voelde ik me gesterkt in onze keuze! Natuurlijk had hij zelf al een plannetje en stonden we opeens in een aparte rij bij het reuzenrad! Er stopte een enkel wagonnetje en toen de deuren opende stond daar een tafeltje daar voor een candle light dinner voor twee! Zucht… zó romantisch! Bij elke rondgang kwam er een gang van het eten met bijpassende wijn en tijdens het hoofdgerecht zakte de zon achter de heuvels en speelde op de achtergrond een violenpartij. Mijn vriend attendeerde mij op de kermisverlichting die op dat moment straalde. Ik draaide mij om en daar zat hij, op één knie…. een moment waar ik al 10 jaar naar verlangde en nooit meer verwacht had. “lieve LOes… ” begon hij… meer heb ik niet gehoord door mijn tranen totdat hij zei “ik heb ook een ring…”. Het was zo’n bijzonder moment waarbij we beide ontzettend ontroerd waren!

Probeer los te laten en te genieten van deze mooie maar veel te korte dag. Het allerbelangrijkste: Blijf bij jezelf en zoek iemand die daarbij aansluit om jou een betere versie van jezelf te laten zijn!

Weens tintje

Natuurlijk moest dat Weense tintje ook terugkomen op de bruiloft. Kleine details (zie de schattige cupcakes in de vorm van een reuzenrad!) refereerden naar het über romantische aanzoek . Ook de trouwdatum had een nostalgische betekenis, deze bestond uit de twee verjaardagen van de kinderen en het jaartal van het 10 jarig jubileum.

Mijn advies

Ik heb nog een advies voor alle brides-to-be: ”Probeer los te laten en te genieten van deze mooie maar veel te korte dag. Het allerbelangrijkste: Blijf bij jezelf en zoek iemand die daarbij aansluit om jou een betere versie van jezelf te laten zijn!”

Leveranciers op deze bruiloft

Fotograaf: Debby Elemans Fotography
Locatie: De Jaargetijde Enschede
Trouwjurk: Bruidshuis Jolie
Koets: Stalhouderij Schouwink
Make-up: Netanya Lüschen | Nail & Make Up Artist
Videograaf: Jasmin Jane
Styling: C’est la Vie Weddings
Band: Millenium Showband
Stationery: Silver Lining

Tags: