Silverlining.nu > Elopement  > Elopement IJsland

Elopement IJsland

Romantische elopement in IJsland

Natuur, wildernis en romantiek…. Alleen jij en je geliefde!

Zijn jullie gek op de robuuste natuur en ongestoorde schoonheid van de verbazingwekkende wildernis? En vier je de liefde het liefste met elkaar, of met een intieme groep naasten? Misschien is een elopement wel iets voor jullie.

 

Wat is een elopement?

Het is eigenlijk gewoon trouwen met zijn 2 of met bijv nog 2 getuigen erbij. Een elopement is super hip en een stuk romantischer dan vroeger. Daarnaast is het met de huidige corona maatregelen ook nog een ontzettende leuke optie. Zo kan je toch een hele toffe wedding hebben, maar op een onwijs unieke manier! Elopen kan je lekker met zijn tweetjes doen op welke plek dan ook ter wereld, of met een kleine groep vrienden/ familie als gasten.

Odiza Photography

 

Silver Lining is dol op alles wat uniek en anders dan anders is. Maar hierdoor ook vooral heel persoonlijk. Samen met een weddingstylist hebben wij een styled shoot opgezet, met een elopement als basis op een hele unieke manier in bijzonder land.

Als je leest; natuur, wildernis en romantiek…. Dan denken wij aan onder andere IJsland. Dit land met haar robuuste eigenschappen, onverschrokken natuur en steeds veranderende landschappen is het land bij uitstek voor een geweldige elopement shoot.

 

Odiza Photography

Odiza Photography

 

Het land staat garant voor een one of a kind wedding shoot. Jullie eigen geschreven geloftes die jullie aan elkaar kunnen uitspreken onder een waterval, waarna jullie samen picknicken met een wedding cake in de wildernis. En die picknick is er niet zomaar 1. Nee jullie picknicken aan een volledig afgestylde tafel, die helemaal past bij jullie gekozen stijl voor het huwelijk. Hierna gaan jullie nog champagne drinken op Black Beach en eindigen jullie bij een typische IJslands Turfhuisje welke volledig opgaat in de natuur.

 

Odiza Photography

 

Maar waarom heb je nou een stationery nodig als je toch alleen maar met zijn tweeën bent?

 

Odiza Photography

Odiza Photography

 

Als je net als ons gek bent op uniek, persoonlijk, eigen… Dan zij wij een match. Denk aan een gepersonaliseerde menukaart, voor jullie picknick met te lekkere wedding cake bij een stunning waterval met matching bride en groom table setting cards. Jullie geloftes uitgeschreven in dezelfde stijl. En tot slot een bijpassende “we are married” kaart, om zo jullie familie en vrienden op de hoogte te brengen van jullie huwelijk.

 

Leveranciers:

Organisation: BEST DAY EVER Events & Madame Poppy
Photography: Odiza Photography
Styling: Best Day EVER Events & C’estLaVieWeddings
Hair & Mua: Bruid & Beauty Almere
Dress: Rembo Styling by Ladonna Nijmegen
Hairpiece: Berkiva Designs
Model: Chayenne Pattinaya
Stationary: Silver Lining
Cake: Kate’s Cake Iceland